Starity

Szépség és a szörnyeteg 3D

2010. július 28. 19:07   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2 Oscar-ral és számtalan más, nagynevű díjjal megajándékozott mese 3D-ben is elkészült, már csak a premierre kell várnunk.

hirdetés
Szépség és a szörnyeteg 3D

A napokban jelentette meg YouTube csatornáján az Új-Zélandon levő Disney cég minden idők legromantikusabb meséjének 3D előzetesét.

A mese 3D változatát először idén, Valentin napon szerették volna bemutatni a nagyérdemű előtt, ám ez mégsem sikerült nekik. A nép érdeklődése miatt viszont elkezdtek további klasszikusokat is átkonvertálni, mint például az Oroszlánkirályt.

Mindezek ellenére az Új-Zélandon élőkkel nagyon kegyes lett Fortuna: ott ugyanis már idén augusztus 12-től láthatják a nézők a Disney digitális 3D változatot - azonban eléggé lekorlátolt ideig.

És hogy mi lesz velünk, no meg a töbi országgal? Ha minden igaz, akkor aggodalomra nincs okunk, hiszen lesz premier, csak még nem tudni, hogy mikor. Egyes rajongók szerint valószínűleg 2011 Valentin napja lesz a befutó. Addig sem kell szomorkodnunk, hiszen az előzetes is kölcsönöz egy kis 3D hatást a képernyőnek - meg hát októberben jön a gyémánt kiadású DVD.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek