Starity

Baronits Gábor hamar becsajozott a szakítása után

2012. január 24. 12:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész hamar túltette magát a Lolával való szakítása után. Máris közszemlére tette újdonsült barátnőjét, akivel már egy hónapja találkozgatnak.

hirdetés
Baronits Gábor hamar becsajozott a szakítása után
Fotó: TV2

Baronits Gábor a tavaly decemberi szakítás után még nem zárta ki a lehetőségét annak, hogy megpróbálják újramelegíteni a kapcsolatukat Lolával, azonban a színész hamar túltette magát az eseményeken. Bár korábban elterjedtek olyan pletykák, miszerint Szunai Linda szépségkirálynő állt a szakítás hátterében, erre most Gábor rácáfolt.

A Facebook-oldalán már közös képet posztolt magáról és új barátnőjéről, Alexandráról, akivel már a karácsonyt is együtt töltötte. A feltöltött kép is bizonyítja, hogy Gábor ezt a kapcsolatot is komolyan gondolja. Állítása szerint nem vágyik arra, hogy minden nap mással találkozzon, de annak sem érezte szükségét, hogy most egy ideig egyedül legyen. Új barátnőjével nagyon jól érzi magát, így nem bánja, hogy nem hagyott túl sok szünetet Lola és Alexandra között.

„Túl vagyok Jucin, nem váltunk el haraggal, új év napján beszéltünk utoljára, de lezártuk a kapcsolatunkat. Azóta valóban van egy lány az életemben, és boldog vagyok. Karácsony előtt ismerkedtünk meg egy buliban. Amikor megláttam, hogy milyen gyönyörű, úgy éreztem, oda kell mennem hozzá. Megfogott a lénye. Komolyak a szándékaink”mesélte a Borsnak Gábor, akinek ráadásul új barátnője kísértetiesen hasonlít Lolára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek