Starity

Megmenthető Lola és Baronits Gábor kapcsolata?

2011. december 16. 12:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lehet, hogy még nem végleges a színész és az énekesnő szakítása. Bár Lola egy hete elköltözött, Gábor még nem tudja biztosra mondani, hogy ez most időszakos vagy végleges döntés.

hirdetés
Megmenthető Lola és Baronits Gábor kapcsolata?
Fotó: TV2

Egy hete szakított Lola és Baronits Gábor a másfél éves se veled, se nélküled kapcsolat után. A viharos szerelmük már többször futott zátonyra, de ezek csak a kisebb mosolyszünetek voltak, most viszont véglegesnek látszik a döntésük, ám Gábor legutóbbi riportjában tett kijelentések arra enged következtetni, hogy korántsem biztos, hogy vége a kapcsolatnak, a szakítás óta már találkoztak is egymással.

„Beszéltünk, illetve találkoztunk is, és fura volt találkozni, mert az ember megszokja, ha együtt él valakivel, hogy mindennap látja és beszél vele, de jó volt találkozni szerintem mindkettőnknek, most hogy kicsit egyedül voltunk, tudunk kicsit beszélgetni és pozitiv volt” – mesélte a színész, aki bár keveset van otthon, nincs rá jó hatással, hogy a közös szerelmi fészkükbe egyedül kénytelen lakni. Ez nagyon megviseli, hiszen a lakást együtt alakították ki Lolával.

„Azt nem mondanám, hogy nem szeretnénk egymást, valamiért így alakult most, nem tudom megmondani, hogy ez most végleges vagy csak időszakos, hát ez legyen a jövő zenéje” – zárta rövidre a még minden bizonynal bizakodó Gábor, aki elmondta, hogy másfél évet nem könnyű lezárni egyik fél részéről sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek