Starity

Összebútorozott szerelmével Lola

2011. szeptember 10. 13:01   |   Szerző: Phannie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már egy éve, hogy nyilvánosságra került Baronits Gábor és Lola románca. A fiatalok most bevetették magukat a nagybetűs életbe, közösen fizetik a rezsit, és osztoznak a háztartáson is.

hirdetés
Összebútorozott szerelmével Lola

Bár nem jósoltak nekik hosszú kapcsolatot, Gábor és Lola még mindig boldogok együtt. Egy éve alkotnak párt – noha volt némi mosolyszünet is kettejük között, a félreértést tisztázták –, és most úgy döntöttek, komolyabbra fordítják a dolgot. A 22 éves színész és az egy évvel idősebb énekesnő három héttel ezelőtt közös albérletbe költöztek.

„Eddig is minden estét együtt töltöttünk, ezért úgy gondoltuk, hogy összecuccolunk, felesleges két lakást fenntartani. Habár együtt élünk, attól függetlenül mindenki oda megy, ahova akar. Nem csinálok abból problémát, ha Gábor a barátaival szórakozik. Főzni én főzök, de nincs rá időm minden nap; ha nem érek rá, akkor ő dob össze valamit. A takarításhoz kapunk segítséget, hetente egyszer jön a bejárónő. Közösen fizetjük az albérletet, egyszerűen feszélyezne, ha eltartanának”nyilatkozta Lola a Borsnak, aki nagyon szereti a közös életet.

Ungár Anikó fia, Gábor is hasonló véleményen van, aki – mint kiderült – elég romantikus fiatalember. Első évfordulójukra vacsorázni vitte szerelmét, és egy óriási rózsacsokorral is meglepte. Lola születésnapján pedig egy különleges helyszínen, a bécsi állatkertben és vidámparkban szervezett meglepetést.

Reméljük, a pár még sok közös és szép évfordulót fog együtt eltölteni!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek