Starity

Meisa Kuroki ismét turnéra indul

2012. február 01. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal japán tehetségnek annyira sikeres volt a The Magazine Show turnéja, hogy idén újra bejárja Japán nagyobb városait, az Unlocked elnevezésű koncertsorozatával, ami egyben Meisa legújabb nagylemezének is a neve.

hirdetés
Meisa Kuroki ismét turnéra indul

Alig telt el két hónap az előző turnéja óta, de a japán szépség, Meisa Kuroki ismét turnéra indul, bejárva a szigetország minden nagyobb városát. Amióta New Yorkban vett egy lakást, ott tartózkodik, de a pihenésének ezennel vége – amit ő egy kicsit sem bán –, hiszen újra megy vissza a felkelő nap országába.

„A The Magazine Show olyannyira sikeres volt, hogy úgy döntöttünk a stábbal, hogy elindítjuk az Unlocked nevű, második saját országos turnémat. Ugyanazokon a helyszíneken fogunk fellépni, mint a tavalyi évben, csak egy-két kisebb város lesz újítás” – árulta el a vörösen hódító szépség.

Majd hozzátette, hogy a show-elemekre az idei turnénál sokkal jobban fognak figyelni, mint a tavalyi idején. „Idén több lesz a csillogás, a koreográfia sokkal profibb lesz. Összesen két és fél órás lesz, abból fél óra szünet” – Mei ezt mégis nagyon-nagy dicsőségnek tartja, hogy újra felkerekedhet énekelni a rajongóinak. Idén az Unlocked című stúdiólemezének az összes számát elénekli, sőt még pár régebbi bónuszdalt is előad, ha a közönség szeretné.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek