Starity

Hamarosan érkezik a Teen Wolf második évadja

2012. április 26. 01:01   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Scott McCall, a véletlen folytán vérfarkassá vált középiskolás kalandjai nyár elején folytatódnak. Az új évadot az MTV már promótálja.

hirdetés
Hamarosan érkezik a Teen Wolf második évadja

Mivel egyre közelebb kerülünk a premierhez, fény derült, mire világítanak majd rá az új részekben. A második évad várhatóan június 3-án, a megújult MTV Movie Awards után debütál.

„Tavaly Scott nem kívánt erőkkel kellett, hogy szembesüljön, ráadásul nem találta meg rá a gyógymódot. Teljes véletlenségből, váratlanul változott vérfarkassá, és sok nehéz helyzetben találta magát. De most úgy dönt, felnőttesen fogja kezelni a dolgot, majdnem szuperhősként. Egy pontban ráeszmél arra, hogy felelősségteljes kell legyen a képességeivel” – mondta Tyler Posey, az ifjú farkast alakító színész.

A szereplőnek eddig sem volt könnyű dolga, hiszen a barátnője, Allison Argent (Crystal Reed) éppen egy vérfarkasokat vadászó családból származik, de a lány az új évadban mindent meg fog tenni, hogy megvédje Scottot, és végig mellette áll. Derek (Tyler Hoechlin), Scott segítője, aki szintén vérfarkas, kissé eltávolodik a fiútól, de legjobb barátja, Stiles (Dylan O'Brien) továbbra is legjobb bizalmasa marad, de neki is lesz része románcban.

Tavaly októberben az újonnan összegyűlt egymillió rajongó a Facebookon kapott egy kis ízelítőt a népszerű sorozat új évadjából. A legújabb előzetesből sem tudunk meg sokat, de utalnak arra, hogy néha még a jóindulat sem mindig segít abban, hogy a szereplők a helyes dolgot tegyék. Ilyenkor pedig csakis az ösztöneikben bízhatnak.

Egyébként a sorozatról könyv fog megjelenni június 5-én, On Fire néven. A könyvet egy New York Times bestseller írónő, Nancy Holder alkotta, és várhatóan sok részletet és háttértörténetet fog tartalmazni, ami nem lehetett képernyőn.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek