Starity

Anne Hathaway bikiniben mutogatja diétás alakját

2012. május 14. 16:04   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miami Beachen kapták lencsevégre a 29 éves színésznőt a lesifotósok, amint anyukájával fürdőzik és vásárolgat.

hirdetés
Anne Hathaway bikiniben mutogatja diétás alakját

Tökéletesen megérdemli a pihenést, a napfényt és a szórakozást a Miami Beach-en, hiszen nem sokkal ezelőtt még Londonban dolgozott a Les Misérables (Nyomorultak) című musical forgatásán. A szerep megmagyarázza a színésznő új, különös kinézetét.

Ahhoz, hogy a gyári munkás, Fantine szerepét hitelesen játszhassa el, Anne szigorú diétára, gyors és radikális hajvágásra kényszerült. Majd rohant Miamiba, hogy megmutassa új bikinialakját.


popsugar.com.au

Szó, mi szó, Anne az utóbbi időben sokat éhezett, hogy elérje a kívánt hatást. Szerencsére a gyönyörű mosolya továbbra sem lankad. Talán ez azért van, mert a következő hónapokban is kemény munka áll előtte, így szüksége lesz a tartására.

Anne maradt Miamiban, de nem csupán a napon fog heverészni, hiszen a híres divattervező, Valentino idén ünnepli 80. születésnapját, és ez alkalomból rá is sok munka vár. Ezenkívül a Batman legújabb részének közelgő premierje előtt is temérdek a tennivalója.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek