Starity

Anne Hathaway szigorú diétába kezdett

2012. április 02. 00:12   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal színésznő új filmje kedvéért szeretne megszabadulni pár kilótól, aminek érdekében kemény és szigorú diétába kezdett.

hirdetés
Anne Hathaway szigorú diétába kezdett

A 29 éves színésznő nagy elhatározásra szánta magát, hiszen úgy döntött, hogy új filmje, a Les Miserables forgatásai kezdete előtt két ruhaméretet szeretne lefogyni, ezért egy 500 kalóriás diétaprogramba vágott bele. Anne ezzel nagy fába vágta a fejszéjét, ugyanis a diéta napi két almát és egy proteinshake-et takar, valamint rengeteg ásványvizet a megfelelő folyadékbevitel érdekében.

A lány most minden erejével a filmre összpontosít, amelyben Fantine-t, egy egyedülálló édesanyát játszik, aki éjjel prostituáltként keresi a kenyerét

Egy bennfentes elárult néhány kulisszatitkot: „Anne egy nyomorban élő gyári munkást játszik, aki éjszaka az utcán keres pénzt prostituáltként. Sajnos csak 15-20 nap áll rendelkezésére, ugyanis a film rendezői túl pufóknak találták a szerephez. Ez nem ideális, de egy ilyen nagy költségvetésű filmben sajnos vannak szigorú időkorlátok. Anne tudja, hogy ez egy nagyon extrém diéta, ezért orvosi vizsgálatokra jár, hogy minden rendben legyen.”

A film egyébként Victor Hugo novellája alapján készül, már több helyen is bemutatták musicalként, ám film most először készül a műből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek