Starity

Angelina Jolie: „Meisa Kuroki nagyszerű anyuka lesz”

2012. május 17. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Angelina Jolie és Meisa Kuroki lassan két éve van barátságban egymással. Mint igazi barátnő, a híres színésznő jó tanácsokkal látta el a hamarosan anyaszerepbe bújó japán tehetséget.

hirdetés
Angelina Jolie: „Meisa Kuroki nagyszerű anyuka lesz”

Angelina Jolie sem gondolta, hogy a japán énekesnő, színésznő és modell, Meisa Kuroki ilyen hamar anyai örömök elé néz, hiszen még csak most, május 28-án lesz 24 éves.

„Biztos vagyok benne, hogy Meisa remek anyuka lesz, hihetetlenül törődik az emberekkel, gondoskodik róluk, és már akkor, amikor először találkoztunk 2010-ben, azt mondta, hogy imádja a gyerekeket” – nyilatkozta elismerően Angelina, aki bevallotta, hogy még ő sem számított rá, hogy ilyen hamar megházasodik.

Angie még egy tanácsot ajánlott a leendő anyukának: „Könnyű mondani, és nekem sem megy mindig, de légy türelmes, és ne erőltess semmit. Úgy is te maradsz alul a gyerekkel szemben!” – mondta nevetve. Reméljük, Meisa megfogadja a tanácsot, és tényleg remek anyuka válik belőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek