Starity

Meisa Kuroki első babájával várandós

2012. április 17. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maga Meisa Kuroki erősítette meg a jó hírt: új életet hord a szíve alatt. Ez a színész-énekesnő első gyermeke, és a férjével Jinnel már nagyon várják a kis jövevényt.

hirdetés
Meisa Kuroki első babájával várandós

Csupán pár hónap házasság után Meisa Kurokinak és Akanishi Jinnek közös gyermekük lesz, amit maga Meisa erősített meg. A japán 25ans magazin interjúvolta meg a színésznőt, aki elmondta, hogy a híresztelések igazak, tényleg terhes. Immáron a negyedik hónapban jár, ami azt jelenti, hogy Mei még házasságuk előtt esett teherbe.

A lány állítása szerint eddig csupán azért nem erősítette meg a hírt, mivel az orvos azt tanácsolta, hogy várja meg a „stabil időszakot”, és miután már biztosan megmarad a baba, akkor árulja el a nagy hírt.

„Teljesen készen állok az új jövevényre, mind testileg, mind lelkileg. Elmondhatatlanul boldogok vagyunk Jinnel, készen állunk újabb felelősséget vállalni” – nyilatkozta az újdonsült divattervező, aki azt is hozzátette, hogy a munkáját nem fogja abbahagyni, sőt még második turnéját is befejezi. Gratulálunk, és sok boldogságot!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek