Starity

Meisa Kuroki órákat dobott a piacra

2012. március 14. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A japán színésznő, Meisa Kuroki is beállt azon sztárok sorába, akik az éneklés, színészet vagy a modellkedés mellett divattervezéssel is foglalkoznak. Meisa saját órakollekciót álmodott meg.

hirdetés
Meisa Kuroki órákat dobott a piacra

Bár a japán színész-énekesnő-modell és mostantól divattervező is, Meisa Kuroki férjhez ment, de ez egy cseppet sem jelenti azt, hogy az élete csakis kedvese, Akanishi Jin körül forogna. Meisa ugyanolyan életet, energiát visz a munkájába, mint azelőtt, hogy kimondta volna a boldogító igent.

Második turnéjára készülődve sem állítja meg semmi, pár hete fogadott örökbe egy kiskutyát, Okamit, most pedig saját órakollekciót dobott a japán piacra, méghozzá a Lukia nevezetű cégnél, aminek már tavaly, 2011-ben is az arca lehetett, ám most Mei ennél is tovább ment.

A japán szépség egyelőre két órát tervezett, mindkét darab nőknek készült, amit már lehet kapni az üzletekben. Az első igazán csajosra sikeredett, rózsaszín és kristályokkal díszített, Meisa szerint pontosan olyan, mint ő. A másik mestermű egy visszafogottabb, átlagosabb darab, de mindkét óra meseszép.

Hogy még jobban elkeljenek Meisa órái, egy egyperces videóval is népszerűsítik az újdonsült divattervező alkotásait, ami alá ismét bevágták a lány Woman's Worth című számának egy részletét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek