Starity

A Lukia arca lett Meisa Kuroki

2011. október 23. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meisa Kuroki tudja, hogyan kösse össze a jót a hasznossal, ugyanis a fiatal énekesnő reklámozza ezentúl a Lukia órákat Japánban.

hirdetés
A Lukia arca lett Meisa Kuroki

Meisa Kuroki már 2010-ben is tudta, hogyan váljon sikeressé, hiszen akkoriban ő volt a Kit Kat arca, de hogy ő is eredményesen jöjjön ki a promócióból, a reklámfilm alá bevágták LoL! című számát – mely azóta is a japán tehetség legsikeresebb dala.

Idén ugyanez történt, hiszen Meisa most a Lukia reklámarca lett. A rövidfilm alá szintén bevágták Meisa Woman's Worth című legújabb szerzeményét, mely várhatóan november végére jelenik meg teljes egészében. Így az énekesnő első turnéján, a The Magazine Show-n még nem adja elő.

Meisa Kuroki ma tette közzé hivatalos Facebook-oldalán a Woman's Worth klipjének megjelenési dátumát, ami december 7-ére esik. Ezúttal is reméljük, hogy ez a szerzeménye is lesz olyan sikeres, mint a LoL!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek