Starity

Meisa Kuroki turnéra indul

2011. szeptember 18. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2011-es ősz és tél kemény időszak lesz Meisa Kuroki életében, hiszen elkezdi első turnéját.

hirdetés
Meisa Kuroki turnéra indul

Meisa Kuroki eddig már kilenc klippel örvendeztette meg a rajongóit, de élőben csak különféle eseményeken láthatták a kíváncsiskodók. Most viszont alkalom nyílik arra, hogy élőben is megcsodálhassuk a rettentően tehetséges éneksenő-színésznőt, hiszen már csak pár nap, és Meisa elkezdi első országos turnéját.

A koncertsorozat a The Magazine Show címet kapta, ami nagyjából az énekesnő eddigi zenei pályafutását takarja. Meisa összesen 12 számot fog előadni, melyek között feltűnik a legújabb dala, a Wired Life is, ami a nyitó is lesz egyben.

„Nagyon izgatott vagyok, egész szeptemberben próbáltunk a táncosokkal és a zenészekkel. Bele sem merek gondolni, hogy a turnéig jutottam. Bár még csak Japán nagyobb városait fogom körbejárni, de remélem, pár év múlva más országokba is kitekinthetek majd” – mesélte Meisa, aki aktívan részt vesz a turnéja megszervezésében.

Azt is elárulta, hogy fontos hangsúlyt fektetnek a ruhákra és a színpadi megjelenésre: „Számomra fontos a divat, szeretném, ha az első turnémon a rajongóim betekinthetnének egy kicsit az én világomba. Nagy show-t szeretnék csinálni.”

Meisának van még pár napja, hogy felkészüljön, hiszen október 3-án hivatalosan is elkezdődik a turnéja, méghozzá Osakában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek