Starity

Kristen Stewart bemutatott a fotósoknak

2012. május 25. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kristen Stewart éppen a Los Angeles-i repülőtérről tartott kifele, amikor szembetalálkozott a fotósok hadával. Az ártatlanságáról híres lánynál ezúttal betelt a pohár, és a jól ismert nemzetközi jelzéssel adta a paparazzók tudtára, hogy kopjanak le.

hirdetés
Kristen Stewart bemutatott a fotósoknak

A paparazzikat köztudottan nem kedvelik a sztárok. Miley Cyrus már többször is hangoztatta, hogy elege lett belőlük, miután nem egyszer került összetűzésbe a sajtósokkal. Tori Spellingnek is meggyűlt velük a baja, kis híján balesetbe sodorta egy fotós, aki nem volt hajlandó lekopni.

Most a Twilight Bellája került velük összetűzésbe. Miután a reptérről nagy nehezen sikerült kijönnie, a fotósok még a kocsit is ellepték, és pofátlanul befényképeztek, ami Kristennél kiverte a biztosítékot és egy határozott mozdulattal bemutatott nekik.

Kristen felől eddig nem sok botrányt hallottunk, biztosan magyarázatot tudna adni arra, hogy pontosan mi bosszantotta fel ennyire.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek