Starity

Miley Cyrust felidegesítette egy lesifotós

2011. március 10. 17:05   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hannah Montana sztárja ismét konfliktusba keveredett egy paparazzóval, aki állítása szerint „véletlenül” ment neki az édesanyjának, Tishnek.

hirdetés
Miley Cyrust felidegesítette egy lesifotós

Miley Cyrus mostanság egyre többször keveredik konfliktusba egy-egy paparazzóval. Nemrégiben azért emelte fel a hangját, mert egy nő lekamerázta őt és a családját – Miley-nak ez nem tetszett, és jól megmondta a hölgynek a magáét, és természetesen többször is felszólította, hogy törölje ki a videót.

Ez történt most is. Miley és édesanyja, Tish 2011. március 8-án egy gyorsétterembe látogattak. Ez nem is lenne még olyan érdekes, de ami utána történt, mindenkit meglepett. Mikor a Cyrus hölgyek kiléptek az ajtón és elindultak az autójuk irányába, egy paparazzó nekiment a kamerájával Tishnek. Ezt Miley nem nézte jó szemmel, és jól megmondta a magáét.

„Nekimentél a kameráddal az anyámnak. Nehogy még egyszer előforduljon, majdnem megsebesítetted az anyámat! Még egyszer eszedbe ne jusson!” – kiabált Miley dühösen.

Láthatjuk, hogy a fotósok nem ismernek határokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek