Starity

Sztárok és kedvenc ruhadarabjaik — II. rész

2012. július 26. 11:11   |   Szerző: pink_bunny

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nyilvánvalóan mindenkinek van kedvenc ruhadarabja, amit legszívesebben minden nap magára aggatna. Nem csupán nálunk, hanem a sztároknál sem menő az „egy használat után elfelejtem azt a nadrágot”-szindróma. Most azokat a hírességeket mutatjuk be, akik szintén így vélekednek.

hirdetés
Sztárok és kedvenc ruhadarabjaik — II. rész

Cikksorozatunk első részében már bemutattunk pár hollywoodi előkelőséget, akik nagy előszeretettel viselik kedvenc ruhájukat, cipőjüket, nadrágjukat többször. Eljött az idő, hogy ismét górcső alá vegyünk pár ilyen darabot. Ezúttal legutóbbira, a farmernadrágokra koncentrálva.

Kim Kardashian nemcsak műbőr latexnaciját hordja szívesen, de úgy tűnik, hogy ez a Jet Jeans-darab is nagyon a szívéhez nőtt. Általában fehér felsővel és magassarkú cipővel hordja ezt a remek, koptatott farmert.

Rebecca Romijn az utcán és különböző rendezvényeken is szíves örömest viseli paradicsompiros J Brand-nadrágját. Az esetek többségében egyszínű felsővel és kedvenc sarujával hozza összhangba a szettet.

Az X-Men-filmek sztárjának, Halle Berrynek is van kedvenc ruhadarabja. Egyszerre kettő is; ezt a bő fazonú Black Orchid-nadrágot már nem egyszer láthattuk rajta. Szinte mindig ezzel a flip-flop papuccsal párosítja a darabot.

Julianne Hough méltán híres remek stílusérzékéről, hiszen ez az American Eagle-short körülbelül 40 dollárába fájt. A tökéletes outfithez hozzátartozik kedvenc lábujjközös papucsa, pilóta szemüvege, kalapja és a kiskutyája is.

Courteney Cox láthatóan nagyon szereti ezt a Paige Skyline-nadrágot, amit elég gyakran visel az utcán. Méregdrága Chanel-táskájával és kedvenc napszemüvegével teszi előkelőbbé a szettet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek