Starity

Sztárok és kedvenc ruhadarabjaik

2012. június 02. 19:07   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedvenc celebjeink sem váltogatják minden nap ruhadarabjaikat. Egy-egy cipő, blézer és nadrág annyira a kedvükre való, hogy akár több eseményre is felveszik ugyanazt a darabot – akárcsak mi.

hirdetés
Sztárok és kedvenc ruhadarabjaik

Mindenkivel előfordul, hogy egy boltban egy olyannyira tetsző ruhadarabra lel, amibe egyszerűen beleszeret, és le sem venné magáról. A sztárok is bővelkednek ilyen kiegészítőkkel, amelyeket nemcsak a hétköznapokban, hanem eseményeken is viselnek.

Íme, néhány sztár, akik gyakran viselik kedvenc darabjaikat:

Kim Kardashian

A realitysztár ízlése szinte tökéletesre fejlődött, mióta az amerikai rapperrel, Kanye Westtel jár. Ezt a műbőr leggingsszet már többször is viselte – mind magánéletében, mind a vörös szőnyegen. Legutóbb új parfümjének, a True Reflectionnak New York-i bemutatóján hordta ezt a G’ by Guess-nadrágot.

Jennifer Love Hewitt

A színésznő kedvenc ruhadarabja valószínűleg ez az ABS by. Allen Schwartz-miniruha, melyben már többször is lencsevégre kapták.

Fergie

Az énekesnő híres arról, hogy imádja a divatot, ám nem költ ruhadarabjaira dollárezreket. Ezt a Zara-ruhát, melynek mintázatát már többször láthattuk az énekesnő által hordott sálakon, blézereken, a szülinapján viselte Las Vegasban.

Rihanna

A manapság inkább botrányos viselkedéséről híres énekesnőt már sokszor láthattuk virágmintás nadrágban – ami a nyár egyik legnagyobb slágere. Koncertjein, tévéshow-kban, s a privát életben is szívesen viseli a vidám mintázatú shortokat, amilyen ez a Macy’s-darab is.

Kourtney Kardashian

A várandós kismama imádja a neonszínű kiegészítőket. Ebből az Aqua márkájú cipőből és nyakláncból több színből is beszerzett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek