Starity

Mariah Carey lesz az American Idol új zsűritagja

2012. július 24. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rekordösszegért, 18 millió dollárért szerződött az American Idol zsűrijébe Mariah Carey, az énekesnő a következő évadtól bírálja a sztárjelölteket.

hirdetés
Mariah Carey lesz az American Idol új zsűritagja

Mariah Carey hivatalosan is csatlakozott tegnap az American Idol zsűrijéhez, szerződésében rekordgázsit, 18 millió dollárt állapítottak meg számára. Elődje, Jennifer Lopez 12 millióért zsűrizett, míg a rivális X Factor mentora, Britney Spears 15 millióért mentorkodik.

Randy Jackson egyelőre nem közölte, marad-e vagy távozik a következő szezonban, de egy kiadó hely még mindig maradt, amelyre eddig Adam Lambert és Miley Cyrus neve merült fel. Nemrég Aretha Franklin is jelezte, hogy szívesen részt venne a műsorban, és szóba került Katy Perry is, de Mariah szerződtetésével utóbbi már valószínűleg nem fog zsűrizni, főleg, mivel a díva gázsija mellett még egy hasonló kaliberű nevet nem nagyon engedhetnek meg maguknak a készítők.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek