Starity

Az American Idol erős zsűrivel vág vissza az X Factornak

2012. július 23. 08:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Celebuzz magazin mélyre ásott az American Idol műsorral kapcsolatban, és fényt derített a nyílt titokra: menteni kell a menthetőt, amelyre legfőképpen Adam Lambert és Miley Cyrus lenne képes.

hirdetés
Az American Idol erős zsűrivel vág vissza az X Factornak

A hír, miszerint az American Idol eddigi zsűritagjai – Steven Tyler, Jennifer Lopez és Randy Jackson – kilépnek a műsorból, futótűzként terjedt a világhálón, és egyre biztosabb találgatások vannak arról, hogy kik fogják őket váltani a megtisztelő pozicióban. Az eddigi egyébként legbiztosabb befutó Adam Lambert, a tehetségkutató 8. évadjának második helyezettje. Mellette felmerült Miley Cyrus és Katy Perry neve is lehetséges választottként.

Richard Rushfield szerint az Amerikában szinte hagyománynak számító műsort csak a fiatalabb generáció tudná megmenteni, ezért is tartja jó választásnak Lambertöt vagy éppen Katy Perryt.

„Jött a konkurencia, és a nézettség pedig hónapok óta mélyponton volt. Ez lehet az utolsó esélyük, tehát jól kell dönteniük” – mondta Richard.

A döntés pedig nagyon fontos, hiszen nemcsak a FOX-csatornának érdeke a műsor sikere, hanem a fő támogatóknak (FremantleMedia, 19 Entertainment, Universal Music, Ford és Coca-Cola) is, így számíthatunk arra, hogy mindent meg fognak tenni.

A mostani évad fináléja volt a legkevésbé nézett. Bár a számok így is 21,5 millió képernyőre tapadt embert jelentenek, mégis 26%-os csökkenés a tavalyihoz képest. „Ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni” – mondta Halperin a Celebuzznak.

Simon Cowell, az egyik alapítóatya, már két éve elpártolt az Idoltól és átment az X Factorba zsűrizni. Vajon a süllyedő hajót hagyta el?

„Az X Factor nagyon erős zsűritagokkal tér vissza. Beszervezték Demi Lovatót, Britney Spearst és természetesen Simon Cowellt. Viszont a hír, hogy Adam az Idolba visszatérne, mint ítész, felkeltette az emberek érdeklődését. Elgondolkodtató.”

Lambert neve után a média több féle találgatásba kezdett, de aki kitűnő versenytársa lehetne Demi Lovatónak, az nem más, mint Miley Cyrus. Eközben állítólag megkeresték Katyt egy ajánlattal, aki azt mondta, szívesen kötné le idejét és energiáját egy tehetségkutatóban.

A jelöltek közül Adam Lambert jó választásnak bizonyulna, hiszen többféle korosztályt érint a rajongótábora, és zsenge karrierje során már elérte, hogy a legendás Queen-bandával turnézhatott a nyáron, illetve a 9. évadban már mentorkodott egy rész erejéig az Elvis-héten.

Miley Cyrus nemcsak vetélytársa lehetne Demi Lovatónak, de Adamhez hasonlóan ő is volt mentor a 9. évadban, ahol meglehetősen jól végezte a dolgát.

Katy Perryt senkinek nem kell bemutatni: napjaink legnagyobb pop ikonjai között foglal helyet, legutóbbi Teenage Dream-albumával mind a hat kislemeze első helyet ért el a Billboard listáján – ezzel megdöntötte Michael Jackson rekordját -, világszerte teltházas koncerteket ad, és neki is volt köze már az Idolhoz: ő nem mentorkodott, hanem mint vendég zsűritag foglalt helyet anno Paula helyén. Emellett a zsűrizésben plusz gyakorlata van, hiszen az X Factor egyik epizódjában is helyet kapott.

A szakértők már tárgyalják, kire van kereslet, de minden jel azt mutatja, hogy Lambert visszatérése sokat dobna a shown. Főleg, ha csatlakozna hozzá a nagyszájú Perry, akire most kétszeresen is vevők az emberek, hiszen válása is nagy port kavart és az emberek támogatják őt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek