Starity

Miley Cyrus és Adam Lambert mint American Idol-zsűritagok

2012. július 10. 21:09   |   Szerző: snoopy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, új mentorokat akar foglalkoztatni az amerikai tehetségkutató műsor. A két kiszemelt személy pedig nem más, mint Miley Cyrus és Adam Lambert.

hirdetés
Miley Cyrus és Adam Lambert mint American Idol-zsűritagok

A bennfentesek szerint a nagy sikerű tehetségkutató tizenkettedik szériájában már új zsűritagokat akarnak látni a producerek. Randy Jackson és Steven Tyler helyett Miley Cyrus és Adam Lambert ülnének a zsűriszékbe – írja a JustJared.

A producerek örülnének, ha Jennifer Lopez maradna, de mindez még csak puszta feltételezés, mivel senki sem írt még alá szerződést. Adam azért is volna jó választás, mert ebben a tehetségkutató műsorban fedezték fel.

Ha azonban Miley mellett döntenének, nem lenne garancia arra, hogy el is vállalja a feladatot, hiszen az utóbbi időben nagyon elfoglalt. Nemrég jegyezték el, sőt, olyan feltételezések is napvilágot láttak, hogy egy éven belül szülni szeretne. Emellett az új lemeze munkálatai is lekötik, mivel elhatározta, hogy még a házasságkötése előtt elkészíti!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek