Starity

Szecsődi Karcsi a magyar Nicki Minaj akar lenni

2012. augusztus 05. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan megjelenik a transzexuális énekes legújabb dala és klipje, melynek stílusa leginkább Nicki Minajéra fog hajazni.

hirdetés
Szecsődi Karcsi a magyar Nicki Minaj akar lenni

A Megasztár 4. szériájában feltűnt Szecsődi Károly sok év tagadás után már nyíltan felvállalja másságát, vagyis azt, hogy transzexuális. Hormonkezeléseken vesz részt, női parókát visel, női boltokban vásárol, mellnagyobbító műtétet tervez, sőt, még egy nemátalakító műtétre is rá fogja magát szánni néhány éven belül.

A nemsokára Karin néven tevékenykedő énekes kiegyensúlyozottan éli életét immár nőként, így zenei karrierjébe is teljes erővel belevágott. Először az az ötlete támadt, hogy jelentkezik a hamarosan induló The Voice-ba természetesen női előadóként, de ehelyett inkább egy új, saját dalt vesz fel.

„Felmerült bennem, hogy milyen jó lenne megpróbálni a The Voice-t, de aztán meggondoltam magam, inkább építem tovább a karrierem. Most egy nigériai rapper sráccal dolgozom, és az első közös dalunkon munkálkodunk. Nicki Minajhoz tudnám legjobban hasonlítani a stílust, amit képviselek majd – nyilatkozta Kari a Borsnak.

Emellett elárulta még azt is, hogy már egészen gyermekkora óta ezt a stílust érzi igazán magáénak, így örül, hogy végre megmutathatja igazi énjét a nagyközönségnek is. A dal angol nyelvű lesz és az I'm Just a Diva címet viseli, ami magyarul annyit tesz, hogy Én csak egy díva vagyok. A szövegben nem kímélnek senkit és semmit sem a rapperrel, így igazán gettó hangulatú lesz a felvétel, ráadásul Karcsi már a klippet is eltervezte hozzá, amiben „gettórapper csajként” fog festeni. És hogy az eredmény tökéletes legyen, a forgatásra már a keblei is el fognak készülni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek