Starity

Szecsődi Karcsi női parókában nyomul

2012. június 13. 16:04   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jelenleg hormontablettákat szedő, nyáron pedig nemátalakító műtétre készülő énekes már annyira nőnek érzi magát, hogy női boltokban vásárol, és amíg meg nem nő a saját haja, addig parókát fog hordani.

hirdetés
Szecsődi Karcsi női parókában nyomul

A Megasztár 4. szériájában feltűnt Szecsődi Karcsi nemrég vallotta be, hogy hamarosan nővé műtetti magát, addig pedig hormonkezeléseken vesz részt, most pedig hosszú, vörös női parókában fotózgatja magát. A Velvettel azt is megosztotta, hogy miért a paróka mellett döntött a póthaj helyett: „Okosabbnak találtam, ha veszek egy parókát, mint dupla annyiért csináltatok póthajat, ami két hónap múlva ki is hullik. Úgyhogy ez lesz, míg meg nem nő a sajátom."

Az énekes azt is elmondta, hogy már úgy érzi, ő is egy lett a szebbik nem tagjai közül: „Már most sem tesznek különbséget sehol, százszázalékos nőként járok mindenhová a bulikon keresztül a boltokig. Egy lettem a sok közül, mert nőként fogadnak el, és senki se bánt.”

Bizonyára sokakban felmerült a kérdés, hogy a műtét után Karcsi milyen női nevet választ magának az utónévkönyvből, ezért senkit sem hagyott tele kérdőjelekkel. Nem szeretne hivatalosan nevet változtatni, csupán annyit szeretne, hogy ezentúl Karcsi helyett mindenki Karinak szólítaná.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek