Starity

Új tetoválást varratott magára Adam Lambert

2012. augusztus 15. 08:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőke fürtjei után talán már nem is annyira sokkoló egy újabb tetoválás Adam Lamberttől.

hirdetés
Új tetoválást varratott magára Adam Lambert

Sokkolta a rajongóit Adam, amikor váratlanul szőkére festette fekete fürtjeit, és visszatért 2001-es kinézetéhez. A hirtelen váltást csak annyival indokolta, hogy a változás jó dolog. Bár később már egy fokkal szürkésebb hajat vett fel, mert ki nem álhatta a kukoricaszőkét, azt, ahogy a festék először befogta a haját.

Adam Japánba utazott, hogy folytassa a promóciót a májusban megjelent Trespassing-lemeze miatt, és ott hirtelen elhatározta, hogy megvarratja ötödik tetoválását, amely az eddigiektől eltérően egész bal karját beteríti.

Lambert egy latin közmondást (Musica Delenit Bestiam Feram) választott, ami magyarul körülbelül annyit tesz: „a zene megnyugtatja a fenevadat”.

A fenti összesítő képen látszanak az eddigi tetoválásai sorban. Az első hóruszszemét még az American Idol alatt varratta magára, abból a célból, hogy mindig kísérje őt figyelemmel és védje a bajtól. A másodikat a tehetségkutató után, jelképezve a zene iránti örök elkötelezettségét. A harmadik, amely az első kettő felett helyezkedik el: nem tulajdonít neki jelentőséget, a házában van egy hasonló festmény és megtetszett neki a minta. A negyedik, az OOFTA-felirat egy közös szerzemény a párjával, közvetlenül a finnországi balhéjuk után választották ezt az amerikai szlenget, figyelmeztetésül.

A legfrissebb szerzeményéről még nem nyilatkozott, így nem tudni, hogy a fenevad őt jelképezi, vagy általánosságban kell érteni. Valószínűleg sosem derül majd ki, mivel hajlamos kitérő válaszokat adni.


Adam Japánban /2012. 08. 14./

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek