Starity

Adam Lambert beszőkült

2012. augusztus 08. 01:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert érdekes döntésre szánta el magát: megvált fekete hajszínétől, amit szőkére festetett át.

hirdetés
Adam Lambert beszőkült

Adamnek fekete haja már majdnem annyira védjegyének számított, mint akkoriban Katy Perrynek, aki azóta megannyi hajváltáson ment át – viszont ő előtte bejelentette mikroblogján, hogy rajongói számítsanak az új hajszínére.

Lambert viszont minden szó nélkül, hidrogénszőke hajjal jelent meg a Los Angeles-i reptéten, mexikói nyaralásából hazatérve, kissé leégett bőrrel. Így a rajongói a paparazzóképekről, sapka alatt látták meg először, hogy Adam nagy lépést tett a stílusát illetően. Kérdés azonban, hogy jó irányba mozdult-e el. A szőke haj, úgy néz ki, nagyon hódít a sztároknál: Jared Leto, Bill Kaulitz, Demi Lovato és nemrégiben Miley Cyrus is a világosabb loknikra tették le voksukat.

A szín nem is annyira új nála, hiszen még 2001-ben volt neki hasonló színű az eredetileg vörös haja. Ezután tért át a feketére, és meg is maradt neki több éven át.

Mivel fél napig nem érezte szükségét, hogy beszámoljon döntéséről, rögtön elkezdődtek a találgatások, sőt, a TMZ oldala messzebbre ment, Katy Perryhez kezdte hasonlítgatni, hogy biztosan majd havonta váltja a hajszínét, így mielőtt Lambert is bepróbálkozna a kék vagy a rózsaszín árnyalattal, inkább összeállítottak neki egy színlistát, hogy mi állna neki jól:

Ezután Adam is kipihente a repülés fáradalmait és minden különösebb magyarázat nélkül ezt írta ki Twitter-fiókjára: „új tett”:

A Glambertök még mindig nem tudják, hogy álljanak a döntéséhez, bár azt elismerik, hogy a 2011-es szakállához képest ez semmi, tehát ezen is túl lesznek valahogy. Továbbá arról is hamar lemondott, tehát elképzelhető, hogy Adam sem gondolta ezt komolyan, és hamarosan visszatér a megszokott stílusához – amivel a legszexibb előadónak nyilvánította a Billboard –, hiszen még a szemöldöke fekete maradt.

Az viszont továbbra is rejtély, hogy Adam, hogy oldotta meg azt, hogy alig négy nap leforgása alatt – a nyaralását beleszámolva – hollófekete haját hidrogénszőkévé szívatta le.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek