Starity

Adam Lambert és Britney Spears a két legszexibb zenei előadó

2012. június 13. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Billboard zenei magazin indított nemrégiben egy szavazást, amelyben az emberek dönthettek arról, ki a legszexibb férfi és nő a popszakmában. Az eredmény meglepő lett.

hirdetés
Adam Lambert és Britney Spears a két legszexibb zenei előadó

Megcsillogtatják tökéletes vokális képességeiket élőben, tehetségesek és szemtelenül sikeresek. Azonban nem mehetünk el amellett a tény mellett, hogy a külalak egyre meghatározóbb a mai zenei szakmában. A Billboard zenei magazin szavazásán több millióan vettek részt, és az eredmény elég meglepő lett.

600 ezer szavazatot, ezáltal 26%-ot tudhat magának a győztes Adam Lambert, aki egyébként egy hete kezdett új lemezével az első helyen a Billboard Hot 100 listáján a második nagylemezével, a Trespassinggel. A legszexibb férfi mellé egy legszexibb nőt is választottak a szavazók, aki nem más lett, mint Britney Spears. A hölgy 45%-kot vert rá ellenfeleire.

Az érdekeltek között volt Adam Levine (12%), Justin Bieber (10%),   Enrique Iglesias (9,75%) és Bill Kaulitz (8%) a Tokio Hotelből. Továbbá Bruno Mars (5.9%), Bon Jovi (5.8%), Chris Brown (5%), Usher (3%) és Drake (2%).

Az énekesnők közül Britney olyanokat gyűrt maga alá, mint Lady Gaga (12%), Beyoncé (8%), Rihanna (6%), Katy Perry (5%), Demi Lovato (3.89%), Madonna (3.75%), Jennifer Lopez (3%), Nicki Minaj (1.85%) és Taylor Swift (1.84%).

Vajon a szavazók jól döntöttek, és a szakma két legszexibb embere valóban Adam Lambert és Britney Spears lenne? Justin Bieber szavazatainak számát látva efelől erős kétségeink támadtak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek