Starity

Jeremy Renner kiosztotta Kardashianékat

2012. augusztus 14. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb hollywoodi sztár, A Bourne-hagyaték főszereplője, Jeremy Renner fejezte ki nemtetszését a Kardashian família ténykedésével kapcsolatban.

hirdetés
Jeremy Renner kiosztotta Kardashianékat

Alig néhány hónappal ezelőtt már Jon Hamm is rosszallását fejezte ki a valóságshow-szereplőkkel kapcsolatban, most az angol Guardiannak adott interjújában Jeremy Renner is csatlakozott a Kardashian-ellenes ligához.

Ó, azok a nevetséges emberek nulla tehetséggel, akik azzal töltik az életüket, hogy megbizonyosodjanak afelől, hogy mindenki ismeri a nevüket. Azok az ostoba, ostoba emberek – mondta malíciával a színész.

Renner igen elit csapathoz csatlakozott, mégpedig azokhoz, akik nyíltan beszéltek a Kardashian család iránt érzett ellenszenvükről, ugyanis fent említett Jon Hammen kívül már Jonah Hill és Daniel Craig is intézett kirohanást a valóságshowjukkal hírnevet szerző Kardashian nővérek ellen.

Tény, hogy Kim és testvérei nem sok talentummal vannak megáldva, nevük és arcuk mégis milliókat ér, a tévészereplésen kívül pedig számtalan üzleti vállalkozásukból is rengeteg bevételük származik.

Kérdés persze, hogy meddig, hiszen az AskMen egyik friss felmérése szerint már nemcsak Jeremy Renner, de a közönség is felettébb unja Kim Kardashiant, úgyhogy elképzelhető, hogy a szépségnek hamarosan új megélhetés után kell néznie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek