Starity

Meisa Kuroki több vasat tartott a tűzben

2012. augusztus 27. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány napja olyan képek jelentek meg az interneten, amik bizonyíthatják, hogy a japán szépség megcsalta volt párját, ám nem a jelenlegi kedvesével, hanem egy harmadik pasival.

hirdetés
Meisa Kuroki több vasat tartott a tűzben

Meisa Kuroki élete eddig sem alakult botránymentesen bár, házasságot kötött Akanishi Jinnel, akivel első babájával várandós. Pár hónapja már megvádolták azzal, hogy érdekházasságban él, azt pedig még mindig nem lehet pontosan tudni, miért is szakított még tavaly decemberben a Forma–1-es Kamui Kobayashival, és miért házasodott meg két hónapra rá.

A titokra most fény derülhet három interneten keringő kép által, amik még tavaly szeptember körül készültek. A japán énekes-színésznő akkor már a pilótával randizgatott, ám a Kitayama Hiromitsu japán színésszel készült közös fotók nem éppen baráti viszonyról tanúskodnak. Kuroki vele még 2010 végén randizgatott, de könnyen lehet, hogy nem tettek pontot akkori románcuk végére. Talán ez ad okot a hirtelen szakításra a Kobayashival, ám arról még sejtésünk sincs, hogy jelenlegi férje, hogyan jött a képbe.

Egyelőre még nem tudni, hogy a képeken tényleg Meisa van-e, vagy valaki más, mivel a színésznő még nem nyilatkozott ez ügyben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek