Starity

Meisa Kuroki megmutatta kerekedő pocakját

2012. június 09. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meisa és Jin június 6-án kéz a kézben sétáltak a tokiói utcákon, amit a lesifotósok meg is örökítettek. Így a képeken tisztán látszik a leendő anyuka kerekedő pocija.

hirdetés
Meisa Kuroki megmutatta kerekedő pocakját

Már öt hónapja házasodott össze Meisa Kuroki és Akanishi Jin, a lány állítása szerint úszik a boldogságban, hiszen mindig is nagy családot szeretett volna, és most úton van a kis jövevény. A tegnapi nap folyamán Meisa meg is mutatta kerekedő pocakját.

Ám a párnak nem jut mindenből boldogság, elég durva híreszteléssekkel kell szembenézniük. A rosszízű pletykák akkor kezdődtek, amikor Meisa terhes lett, hiszen még a házasságuk előtt esett teherbe, és sokan úgy gondolták, hogy ez az egész csak érdekházasság, ám voltak olyanok is, akik azt állították, hogy a baba nem is Jiné.

A színésznő nem volt hajlandó válaszolni az efféle kérdésekre. „Higgyen mindenki azt, amit akar, Jin és én sem foglalkozunk a pletykákkal. Boldogok vagyunk együtt, és nekünk ennyi elég.”

Állítását egy lesifotó is megerősíti, amin Mei és Jin látható, amint a tokiói utcán sétálnak kéz a kézben. Legközelebb a színésznőt 2013 januárjában láthatjuk a Yae no Sakurában, melyből körülbelül ötven epizódot terveznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek