Starity

Véget ért Taylor Swift és Conor Kennedy kapcsolata

2012. október 25. 21:09   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan az érintettek nem jelentették még be, de egyre több helyen lehet arról olvasni, hogy a countryhercegnő szakított a barátjával.

hirdetés
Véget ért Taylor Swift és Conor Kennedy kapcsolata

Taylor Swift magánéletéről mostanában legalább annyit hallani, mint zenei munkásságáról, hiszen az énekesnő először Arnold Schwarzenegger 18 éves fiával kavart, majd pedig a szintén ennyi idős Conor Kennedyvel randizgatott, amiből később komoly kapcsolat lett, ám egy kis túlzással lehet mondani, hogy a románc csak egy könnyű nyári szerelem volt, mivel a páros állítólag szakított.

Az Us Weekly egyik informátora nemrég arról számolt be, hogy a páros már körülbelül egy hónapja különvált, ám békességben lett vége a kapcsolatnak.

„Már egy ideje csendben elváltak útjaik. Nem haragszanak egymásra, teljesen jól vannak” – mondta a forrás.

Taylor állítolagos ismerőse szerint a countrycsillag és Conor szakításának hátterében a fiú unokatestvére és egyben a lány exbarátja, Patrick áll, akivel az énekesnő ismét összemelegedett, emiatt nemrég hűtlenséggel is vádolták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek