Starity

Taylor Swift Arnold Schwarzenegger fiával flörtöl

2012. július 05. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szépen alakulnak a dolgok a country popcsillag Taylor Swift és Arnold Schwarzenegger 18 éves fia, Patrick között. A pár romantikus hangulatban ünnepelte július 4-ét.

hirdetés
Taylor Swift Arnold Schwarzenegger fiával flörtöl

Taylor Swift újra gyűjtheti következő albumának szerelmes dalaihoz az inspirációt, a 22 éves énekesnő ugyanis nagyon romantikus hangulatú estével ünnepelte az Amerikai Egyesült Államok születésnapját, július 4-én.

A sztár a nemzeti ünnepet Massachussets államban töltötte Arnold Schwarzenegger fia, a 18 éves modell és üzletember Patrick társaságában. A fiatalok láthatóan jól érezték magukat együtt, sokat nevettek, és az este folyamán kettesben sétálgattak a parton. A párt a Kennedy család több tagjával is látták, úgy tűnik, a család beleegyezése már megvan.

Egyelőre nincs információ arról, hogy Taylor és Patrick hivatalosan egy párt alkotna, de szó mi szó, nagyon jól mutatnak együtt.

Taylor Swift korábban John Mayer, Joe Jonas és Jake Gyllenhaal barátnője is volt, míg Patrick Schwarzeneggert Miley Cyrusszal hozták hírbe, amikor a lány épp mosolyszünetet tartott vőlegényével, Liam Hemsworth színésszel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek