Starity

Hűtlenséggel vádolják Taylor Swiftet

2012. október 13. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csúnya vádakkal kell szembenéznie Taylor Swiftnek. A Star magazin azzal vádolja az énekesnőt, hogy barátja, Conor Kennedy háta mögött összeszűrte a levet a fiú unokatestvérével, Patrick Schwarzeneggerrel.

hirdetés
Hűtlenséggel vádolják Taylor Swiftet
Fotó: PR Photos

Taylor Swift általában dalokba foglalja érzéseit, amikor szerelmi bánatot okoz neki egy-egy volt pasija, ám a Star magazin hihetetlen kategóriába sorolható címlapsztorija szerint most épp Taylor az, aki összetörni készül barátja, Conor Kennedy szívét.

A lap szerint az énekesnő egy családi rendezvényen vett részt Conorral, amikor azonban a fiú látótávolságon kívül volt, máris Patrick Schwarzeneggerrel látták enyelegni.

Taylor szóvivője természetesen cáfolta a pletykákat, és valljuk be, azért a country-sztár sem olyan nőnek tűnik, aki képes lenne csúnya, kettős játékot űzni egy ilyen prominens család két tagjával.

Tény, hogy Taylort már egyszer hírbe hozták a 19 éves fiúval, körülbelül egy hónappal azelőtt, hogy románc szövődött közte és a 18 éves Kennedy-sarj között, ám azóta az énekesnő a nyilvánosság elé is kilépett barátjával, sőt, interjúkban védi meg kapcsolatát azokkal szemben, akik szerint a 18 éves középiskolás nem elég érett hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek