Starity

Nyilvánosság előtt csókolózott Taylor Swift és Conor Kennedy

2012. augusztus 21. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem titkolta sokáig a country-csillag új választottját, hiszen néhány napja lencsevégre kapták a 18 éves Kennedy-fiúval.

hirdetés
Nyilvánosság előtt csókolózott Taylor Swift és Conor Kennedy

Augusztus elején kezdtek pletykálni Taylor Swiftről és Conor Kennedyről, amikor a fiú 18. születésnapja után három nappal Hyannis Portban szemtanúk szerint igen közel kerültek egymáshoz, azonban az énekesnő cáfolta, hogy egy párt alkotnának.

Gyanúra adott okot az is, hogy a fiú születésnapján kívül is gyakran látták Taylort Kennedyéknél és sok időt töltött a családdal is. A minap azonban a fiatalok lelepleződtek, amint a tengerparton romantikáztak, ugyanis egy szemfüles paparazzi lefotózta őket. A pár nem törődve a körülöttük járkáló emberekkel, egymásba feledkezve csókolózott és kézen fogva sétálgattak még a vízben is.

Conor nagymamája Ethel – akiért nem mellesleg Taylor odáig van – korábban megjegyezte, hogy a család nagyon szerencsés lenne, ha a country-csillagot körükben köszönthetnék és most nagyon úgy tűnik, hogy a sikerült beilleszkednie a 22 éves szőkeségnek.

Egyesek azt híreszteleik, hogy Taylor egy közel 5 millió dolláros villát akar vásárolni Kennedyék birtoka mellett, hogy még közelebb legyenek egymáshoz és ezzel bizonyítva, hogy egy komoly kapcsolatról van szó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek