Starity

Balogh Edina gyermeket vár

2012. november 03. 14:02   |   Szerző: Elenaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Edina fél évvel az esküvője után jelentette be az örömhírt, miszerint gyermeket hord a szíve alatt, azonban nagy kérdés most, hogy mi lesz a Barátok közttel?

hirdetés
Balogh Edina gyermeket vár
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Balogh Edina hét év ismertség után májusban ment hozzá Som Krisztiánhoz, akivel nagyon boldogok együtt, főleg most, hogy kiderült, a színésznő terhes.

Edina a Barátok Köztben Nádor Kinga szerepét ölti magára immár hét éve, ezért mindenkiben felmerülhet a kérdés, hogy vajon otthagyja a sorozatot? A szappanopera producere, Kalamár Tamás a következőt nyilatkozta az üggyel kapcsolatban a Blikknek: „Balogh Edina valóban távozik a sorozatból, de tavaszig még láthatják a nézők.”

A 28 éves színésznő nem sokat árult el, csak annyit, hogy ő döntött úgy, hogy egy időre kiszáll a sorozatból: „Annyit elárulok, én magam kértem meg a producert arra, hogy írja ki Kinga szerepét a sorozatból.”

Azt még nem tudjuk, hogy valamikor láthatjuk-e újra Nádor Kingát a képernyőn, de az elkövetkezendő időben valószínűleg nem, hiszen most a család legújabb tagja fogja lekötni Edina figyelmét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek