Starity

Balogh Edina elkelt

2012. május 27. 14:02   |   Szerző: Phannie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap az Esztergomi Bazilikában mondta ki a boldogító igent Edina párjának, Som Krisztiánnak. Az esküvő barátok közt zajlott le.

hirdetés
Balogh Edina elkelt

A friss házaspár másfél éve szeretett egymásba egy Barátok közt-bulin. Edina a sorozat színésznője, Krisztián pedig a zeneszerzője, így a munka hozta össze őket.

Az év elején még szó sem esett az eljegyzésről, de Edina állítása szerint párja olyan romantikus volt egész tavasszal, hogy azonnal igent mondott neki.

A ceremónián ott voltak a páros családtagjai és rengeteg kolléga, többek között Kiss Ramóna (mint koszorúslány), Fodor Zsóka, Rékasi Károly és felesége, Détár Enikő, Németh Kristóf és R. Kárpáti Péter is.

A színésznő elmondása szerint nagyon sok energiájába telt az esküvő megszervezése. „Krisztiánnal boldog vagyok, de az elmúlt időszak minden percét az esküvő szervezésével töltöttük, így az utolsó pillanatig a részletekkel kapcsolatos gondolatok kavarogtak a fejünkben” – mondta az esküvő előtti napon.

„Amikor belekezdtünk, még nem sejtettük, hogy egy esküvő megszervezése – hogy a helyszíntől a ruhán át a menüig minden rendben legyen – mennyi egyeztetéssel, munkával jár. A nagy napon persze kapunk segítséget a lebonyolításban Kiss Ramónától, aki egyben a koszorúslányom is. Ez életünk egyik legfontosabb napja, és nagyon szeretnénk, ha a velünk ünneplő népes rokonság és baráti társaság számára is felejthetetlen szép emlék lenne” – nyilatkozta a Borsnak az ara.

Végül a nagyszabású esküvővel mindenki elégedett volt, már most az év egyik legcsillogóbb eseményeként tartják számon, melynek több száz rajongó is szemtanúja lehetett. Egy hiányosság talán mégis akadt: Edina elfelejtette bedobni a hőn áhított csokrot a vendégsereg hölgytagjai közé.

Fotó: Móricz István

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek