Starity

Klippremier: Simple Plan — This Song Saved My Life

2012. november 04. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az együttes az MTV Exittel karöltve készítette el új videoklipjét a This Song Saved My Life című számukhoz, amely az illegális embercsempészet problémáját mutatja be.

hirdetés
Klippremier: Simple Plan — This Song Saved My Life

A francia-kanadai pop-punk együttes a Summer Paradise után a This Song Saved My Life-ot választották következő kislemezüknek. A dal története ugyanolyan különleges, mint amilyenre a klip sikeredett, igaz, két különböző témát ölel át.

Az eredeti dalszöveget a rajongók Twitter-üzeneteiből írták. Ezzel szemben a klip az illegális embercsempészet napjainkban beli problémájára próbálja felhívni a figyelmet. „A szabadság a tudásból jön”, ez a klip üzenete. A kisfilmben láthatjuk az ázsiai gyerekmunkások szörnyű történetét, és azt is, hogy-hogy sikerült felhívniuk magukra a figyelmet.

A Simple Plan kisfilmje a negyedik az MTV EXIT klipsorozatából, ami az embercsempészetre próbálja felhívni az emberek figyelmét. Az egész 2008-ban kezdődött a Radiohead All I Need klipjével, később 2009-ben folytatódott a The Killers Goodnight, Travel Welljével, és végül 2010-ben a Muse MK Ultra videójával.

„Nagyon büszkék vagyunk, hogy csatlakozhattunk az MTV EXIT kampányához, ami az embercsempészetnek akar véget vetni. Segíteni fiatal embereken a szükségben, a fő célja a mi saját alapítványuknak, a Simple Plan Foundationnek, és így, hogy együtt dolgozhattunk az MTV EXIT-tel, megvan az esélyünk arra, hogy változást hozzunk létre. Tavaly májusban volt esélyünk elmenni az MTV EXIT-tel Vietnámba, és saját szemünkel láttuk, hogy milyen hatással van ez a szörnyű bűn a fiatalokra. Reméljük, hogy mi együtt a rajongóinkkal segíthetünk napvilágra hozni ezt a súlyos problémát, és azt, hogy ezzel a videoklippel segíthettünk az MTV EXIT-nek és a többi ezzel foglalkozó szervezetnek” – mondta az együttes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek