Starity

A Simple Plan a paradicsomban nyaral

2012. április 02. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A június 28-án Magyarországon is fellépő Simple Plan új videoklippel jelentkezett, ezúttal a Summer Paradise című dalukhoz készítettek kisfilmet.

hirdetés
A Simple Plan a paradicsomban nyaral

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az öttagú kanadai együttes a karib-tengeri paradicsomba utazott, hogy megkezdje legújabb videoklipjének felvételeit. Azonban mindez még március elején történt. A rajongóknak pedig majd egy hónapot kellett várniuk, hogy kedvenceiket új szerepben láthassák.

Az együttes a Summer Paradise című dalukhoz készített kisfilmet, amelyet korábban K'Naannel, majd Sean Paullal is felvettek.

A K'Naan-féle verzióhoz már készült videoklip, akkor az ausztráliai turnéjuk legjobb pillanatait gyűjtötték össze egy négyperces videó erejéig. Ezúttal pedig Sean Paullal együtt utaztak Barbadosra, hogy megörökítsék egy tökéletes nyaralás pillanatait.

A kisfilmben a srácok bebarangolják a meseszép szigetet, szikláról vetik le magukat a káprázatosan szép tengerbe, barátkoznak a helyiekkel, és este a tábortűz mellett zenélnek. Természetesen egy álomszép helyszínről nem maradhatnak el a gyönyörű nők sem, így a srácokat a klip több jelenetében is – a hölgy rajongók legnagyobb bánatára – igazi latin szépségek veszik körül. Vajon mit szóltak ehhez otthon a fiúk barátnői?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek