Starity

Sztárok és kedvenc fejfedőik IV.

2012. november 16. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tartalékaink még koránt sincsenek kifogyóban, így ezúttal is újabb adagban láthatjátok kedvenceitek kedvenceit.

hirdetés
Sztárok és kedvenc fejfedőik IV.

Sorozatunk három sikeres cikk után most újabb résszel bővült, melyben szokás szerint hat kalap és sapkamániás hírességet mutatunk be nektek. Az alább felsorolt színészek, színésznők, énekesek és énekesnők között szerepelnek olyanok is, akik szinte egy lépést sem tesznek kedvencük vagy kedvenceik nélkül és akadnak olyanok is akik annyira nem megszállottak, de azért gyakran látni őket az általuk preferált darabban.

Brenda Song stílusa igazán nőies, így nem meglepő, hogy egy fekete színű, széles karimájú, igazán csajos kalapot választott magának. A Disney egykori üdvöskéje szívesen párosítja kedvencét állatmintás ruhadarabokkal, hőn szeretett napszemüvegével és a hétköznapokon szinte elmaradhatatlan oldalfonattal.

A Gossip Girl rosszfiúját gyakran kapják lencsevégre különböző fazonú fejfedőkben. Ed Westwick talán legkedveltebb darabja ez a világos kalap, melyben jelent már meg hivatalos sajtóeseményeken, repülőtéren és már az utcán sétálgatva is láthattuk favoritjával a fején.

A Girls Aloud oszlopos tagja ritkán rejti sapka alát csinos arcát, azonban még nála is akadnak olyan napok, amikor inkább elbújik a nyilvánosság elől. Cheryl ilyenkor kedvenc barna színű, usánka sapkájáért nyúl, mely amellett, hogy kifogástalan védelmet biztosít a hideg ellen, tökéletes leplet nyújt a kíváncsiskodó szemek elől is.

A magyar kalapkirály nem ok nélkül szerepel cikksorozatunk újabb részében, hiszen gardróbjának polcai roskadoznak a különböző fazonú és színű baseball sapkáktól és kalapoktól. Takács Nikolas ezúttal ezzel a szürke darabbal érdemelte ki, hogy újra helyet kapjon összeállításunkban, mivel ez is azok közé tartozik, melyeket már sokszor láthattunk az énekes fején.

A Little Mix énekesnője Brendával ellentétben a laza stílust képviseli. Jesy Nelsont nem látni széles karimájú kalapokban, azonban az egyszerű sapkákért odáig van, főleg ezért a Bulls feliratú fekete, piros és fehér színekben pompázó darabért.

Nikolashoz hasonlóan Ian Somerhalder is rengeteg színben és stílusban eltérő kalap boldog tulajdonosa, melyeket nem is rest hordani, ezáltal pedig ő is másodszorra kap helyet sorozatunkban. A Vámpírnaplók sztárjának most ez a sötét darabja került górcső alá, melyet sajtótájékoztatókon, díjátadókon és utazások során is gyakran visel.

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek