Starity

Sztárok és kedvenc fejfedőik II.

2012. szeptember 01. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bőven akadnak Hollywoodban olyan színészek, énekesek és celebek, akik hűek kedvenc darabjaikhoz, így most újabb adag sztárt mutatunk be nektek.

hirdetés
Sztárok és kedvenc fejfedőik II.

Cikksorozatunk első részében már bemutattunk hat olyan hírességet, akik ragaszkodnak kedvenc fejfedőikhez, bárhol is jelenjenek meg, és most összegyűjtöttünk újabb hat kalapmániás sztárt.

Mindenki Jack Sparrow-ja, azaz Johnny Depp azon hírességek körébe tartozik, akiket ritkán látni kalap nélkül. A Karib-tenger sármos kalózának több kedvenc darabja van, de azok közül is talán ezt a barna színűt hordja legszívesebben és a legtöbbször, legyen az egy premier, díjátadó vagy csak egy hétköznapi kiruccanás.

Demi Lovato is szívesen dobja fel megjelenéseit különböző fejfedőkkel, de úgy tűnik, ez a fekete darab végigkísérte a Disney egykori üdvöskéjének karrierjét, ugyanis már a 2008-as albumfotózásán is ezt viselte és a rákövetkező években sem mondott le róla, amit gyakori hajszínváltásai bizonyítanak.

A Vámpírnaplók rosszfiúja is imádja a kalapokat, de Johhny Depphez hasonlóan, ő sem egyhez ragaszkodik. Ian Somerhalder egyik kedvenc darabja ez a fehér színben pompázó satyek, amit fotósorozatoktól kezdve, sajtóeseményeken át, egészen kosármeccsekig előszeretettel visel.

A sellőként befutott Phoebe Tonkin nem megrögzött sapkaviselő, de természetesen az ő gardróbjában is akad egy-egy darab vészhelyzet esetére, így nem egyszer kapták már lencsevégre a szemfüles paparazzók a fiatal ausztrál színésznőt például ebben a barna kalapban.

A tinilányok nagy kedvence, Harry Styles is inkább a fent említett Phoebe mellett foglal állást, hiszen a One Direction tagja ritkán rejti sapka alá göndör hajkoronáját, de nála is akad olyan nap, hogy nem bajlódik rakoncátlan fürtjeivel és inkább kedvenc sapkájáért nyúl.

Az idei nyár egyik legkedveltebb darabjaként emlegetett fonott kalap nem csak Cher Lloyd tetszését nyerte el, mivel a szőke vámpírlány, Candice Accola már évek óta hordja kedvenc sárgás színű fejfedőjét. A Vámpírnaplók 25 éves sztárja is bármilyen alkalommal felveszi szíve választottját, például interjúk, fotózások és közönségtalálkozók során.

Cikksorozatunk előző része:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek