Starity

Sztárok és kedvenc fejfedőik

2012. augusztus 17. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vannak olyan celebek, akik hűek egy-egy darabhoz, de akadnak olyanok is, akiknek egész sapka-és kalapgyűjteményük van.

hirdetés
Sztárok és kedvenc fejfedőik

Minden híresség gardróbjában akad jó pár fejfedő, amit előszeretettel használ a hétköznapokon a szemfüles paparazzók ellen, hiszen egy sapkával vagy kalappal tökéletesen el lehet fedni a katasztrofális frizurákat. De nem csak magánemberként használják kedvenceink ezeket a kiegészítőket, mivel hivatalos megjelenéseik alkalmával is szívesen feldobják megjelenésüket egy-egy darabbal.

Cikksorozatunk első részében górcső alá veszünk hat olyan sztárt, akik ragaszkodnak kedvenc fejfedőjükhöz bármilyen alkalomról legyen is szó: egy egyszerű hétköznapi kiruccanás, egy fellépés, vagy egy interjú.

Az idei nyár közkedvelt darabjai a fonott kalapok és ezt jól tudja a brit X Factorban feltűnt énekesnő, Cher Lloyd is, aki hétköznapokon, koncerteken, hivatalos sajtóeseményeken és fotózásokon is szívesen hordja kedvenc bézs színű kalapját.

A Vámpírnaplók vérfarkasát, Michael Trevinót számtalan alkalommal kapták már lencsevégre ebben a halszálkás szövetű sport, másnéven smici sapkában, legtöbbször a sorozat közönségtalálkozóin.

Michael után következzen a Vámpírnaplók főhősnője, Nina Dobrev, aki sokszor húzza fejébe, ezt a zöldes színű ifor sapkát legyen szó baráti összejövetelekről, kiruccanásokról vagy strandolásról.

A One Direction szívtiprója, Zayn Malik sok gondot fordít a külsejére, de természetesen nála is akad olyan nap, amikor még ő sem ér rá, vagy éppen nincs kedve a hajával babrálni. A fiatal énekes ilyenkor előszeretettel nyúl egyik kedvenc, szürke sapkájához, ami tökéletes védelmet nyújt az ellen, hogy másnap az újságok ne a szörnyű frizurájáról cikkezzenek.

Az egykori Disney-sztár, Vanessa Hudgens egyszerűen imádja ezt az egyszerű, széles karimájú bézs kalapot. Már évek óta ragaszkodik ehhez a darabhoz és nagyszerűen párosítja öltözékeihez is, akár egy fesztivál vagy vásárlás alkalmával.

Végül, de nem utolsó sorban pedig a magyar kalapkirály, Takács Nikolas következik, akit eddig fejfedő nélkül csak a családja és esetleg közeli barátai láthattak. A hazai X-Faktor első szériájának második helyezettjének saját tervezője van, Erdei Virág Ildikó, akivel közös kalapboltot is nyitottak a tehetségkutató végeztével. Nikolast ritkán látni ugyanabban a kalapban, de úgy tűnik, hogy ez a fekete baseball sapka belopta magát az énekes szívébe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek