Starity

Nikolas kalapboltot nyit

2010. december 24. 14:02   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Takács Nikolas és kalaptervezője, Erdei Virág Ildikó közösen nyitnak kalapboltot.

hirdetés
Nikolas kalapboltot nyit

Az X-Faktor alatt Takács Nikolas védjegyévé vált, hogy mindig egyedi kalapokat hord. A műsor ideje alatt többen megszerették az általa képviselt stílust. Kalapjaival új divatot teremtett, és rajongói már a tehetségkutató alatt sorra adták le rendeléseiket az énekes kalaptervezőjénél. 

Az elképesztő sikeren felbuzdulva Nikolas és kalaptervező barátja, Erdei Virág Ildikó elhatározták, hogy közösen nyitnak kalapboltot. A siker garantált, hiszen Virág szakértelmének és Nikolas népszerűségének köszönhetően a rajongók biztosan elárasztják majd a boltot. A Nikolas-rajongókat már a tehetségkutató ideje alatt sem zavarta, hogy a kézzel készült darabok tizenöt-húszezer forintba kerülnek. Az énekes iránti rajongásuk miatt minden pénzt megért, hogy öltözködési stílusukon is látszódjon ki a kedvencük.

Természetesen a kalapos fiú nem hagy fel az énekléssel sem. Nikolas a következőt mesélte: Az éneklés az első, de manapság több lábon kell állni, ezért gondoltam arra, hogy a kalapüzlet jó ötlet. A tervezőm, Virág nemcsak jó ember, de remek szakember is, idestova hét éve van a szakmában. Angliában tanulta a mesterséget, és londoni munkálkodása során még II. Erzsébet királynőnek is készített kalapot kollégáival. Ilyen társsal biztos a siker.”

A kalaptervező a következőt nyilatkozta: „Valóban felmerült az ötlet, hogy közös kalapboltot nyitunk, de még nem beszéltük meg a részleteket, mert Nikolas most rettentő elfoglalt. Abban maradtunk, hogy ha alábbhagy az év végi pörgés, akkor leülünk végiggondolni a lehetőségeinket. Az biztos, hogy mindketten rajta vagyunk a projekten.”

A tehetséges énekes a rászorulókról sem feledkezett meg. Jótékony céljairól így beszélt: Virág kilenc kalapot készített az adások során, és mindet nekem ajándékozta. Imádom az összeset, de van köztük pár, amelyet nem fogok hordani. Ezeket jótékony célra szeretném felhasználni.”

Az énekes boldogsága azonban nem felhőtlen. Az üzlet még meg sem nyílt, de csalók X-faktoros népszerűségét kihasználva már most hamis Nikolas-kalapokat árusítanak a legnépszerűbb magyar aukciós oldalon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek