Starity

Sztárok és kedvenc fejfedőik III.

2012. október 07. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb dózisban láthatjátok kedvenceitek kedvenc kalapjait és sapkáit ezúttal is.

hirdetés
Sztárok és kedvenc fejfedőik III.

Természetesen még mindig vannak kalapmániás hírességek a tarsolyunkban, így cikksorozatunk első és második része után megérkezett a harmadik is, melyben szintén hat sztárt mutatunk be nektek.

A Gossip Girl szőkesége az elmúlt évek alatt tökéletes divatérzékre tett szert, így gondolhatnánk, hogy több tucat különböző stílusú és színű kalap rejtőzik gardróbjában, ami nincs is kizárva, de nagyon úgy tűnik, hogy ez a barna darab Blake Lively kedvence, hiszen már számtalan alkalommal kapták lencsevégre a szemfüles paparazzók, amint ezt viseli.

Fluort baseball sapka nélkül látni olyan ritka pillanatok egyike, mint például Lady Gagát normális külsővel. Éppen ezért nehéz lenne megszámolni a bolondos rapper fejfedőit, de azért hatalmas gyűjteményében akadnak olyan darabok, amikhez nagyon ragaszkodik, viszont megszállottságát mi sem bizonyítja jobban, minthogy új lakásában kinevezett egy külön falat, amin csak a sapkái vannak, de ezek közül fele még sosem volt a fején.

Nina Dobrev imádja a különböző stílusú és színű fejfedőket, így ismét helyet kapott összeállításunkban. Ezúttal ezt a bordó színű, kötött sapkát vettük górcső alá, ami remekül áll a Vámpírnaplók főhősnőjének, aki bizonyára tudatában van ennek, hiszen már nem egyszer mutatkozott benne az utcán vagy például kosármeccsen.

A One Direction ír szépfiúja is tagadhatatlanul odáig van a fejfedőkért, hiszen előszeretettel viseli kedvenc baseball sapkáit, koncerteken, dedikálásokon vagy éppen egy egyszerű kirucanáson. Niall Horan talán legkedveltebb darabja ez a zöld színű, ami nem is olyan meglepő, hiszen ír vér csörgedezik az ereiben.

Perrie Edwards viszont nem akkora híve a kalapfanatizmusnak, hiszen ő mindössze egyetlen darabhoz ragaszkodik. A Little Mix szőkeségének ez a fekete darab a kabalakalapja, így rengeteg fellépésen viseli, sőt legelső klipjük egyik jelenetében is a fejére került. Nem mellesleg pedig jelenlegi barátjának, a One Direction-ös Zayn Maliknek is kölcsönadta, amikor a brit fiúbanda a 2012-es Olimpia záróünnepségén lépett fel.

A Vámpírnaplók jófiújaként megismert Paul Wesley kedvenc baseball sapkája egyértelműen ez a fekete darab, hiszen kutyasétáltatáskor és más alkalmakkor is sokszor látni benne. Bár a sorozatban sosem látni karakterét ilyen fejfedőkben, el kell ismerni jól áll a 30 éves színészen.

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek