Starity

Nem jegyezték el Katy Perryt

2013. február 18. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szív alakú rubint ékszer, amelyet John Mayertől kapott és gyűrűsujján visel, nem eljegyzési gyűrű.

hirdetés
Nem jegyezték el Katy Perryt

Sokak szerint a gyűrű, amelyet először Valentin-napkor láttak Katy Perry ujján, amikor John Mayerrel vacsorázott Los Angeles egyik olasz éttermében eljegyzési gyűrű. Ám de kiderült ez nem igaz, ugyanis egy forrás nemrég elmondta, hogy nem jegyezték el Katyt. A pletykából annyi igaz, hogy John vette neki a 30.000 font értékű gyűrűt, de nem eljegyzés, hanem összekötlözésük megünnepeljésének céljából és, hogy bebizonyítsa, rossz viselkedése megváltozott a nőkkel szemben.

A különleges, rubin és más kisebb drágakövekkel díszített gyűrűt Daniel Gibbings, ékszerész és dizájnér készítette, akinek képviselője azt mondta, hogy a tervhez sok textúrát használtak, és ez határozottan több mint egy divatos és bohó csecse-becse.

Az ékszer tehát nem az eljegyzést, hanem csupán a szerelmüket szimbolizálja, ám ami késik, az nem múlik: még jöhetnek nagy fordulatok kettejük kapcsolatában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek