Starity

Eljegyezték Katy Perryt?

2013. február 17. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég megjelent paparzzi képek szolgálnak alapul a legújabb pletykáknak, melyeken az énekesnő gyűrűsujján látható egy gyűrű.

hirdetés
Eljegyezték Katy Perryt?

Russel Branddel való válása után sok mindenen ment keresztül Katy Perry, azonban most újra megtalálta a boldogságot John Mayer oldalán, akivel a legújabb pletykák szerint egyel magasabb szintre emelték kapcsolatukat.

A pár közeli ismerősei fél év együtt járás után már néhány hónapja megkongatták az esküvői harangokat, most pedig újabb jel ad okot a találgatásokra. Történt ugyanis, hogy Valentin-nap alkalmával a szerelmesek egy romantikus vacsorát költöttek el a Los Angeles-i The Cut étteremben, majd megnéztek egy filmet a Vista Theatre-ben. Ezen napról természetesen a szemfüles paparazzók sem hiányozhattak, akik fejvesztve követték a 28 éves énekesnő és a 35 éves zenész minden lépését, így megörökítve Katy legújabb ékszerét: egy szív alakú, rubint gyűrűt, ami a legnagyobb amerikai hírportálok szerint nem más, mint egy eljegyzésigyűrű.

A híreszteléseket egyik fél szóvivője sem erősítette még meg, de ha tényleg leánykérés zajlott, biztosan álomba illő volt, hiszen pont a szerelmesek napján szegezte Katy-nek a kérdést John.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek