Starity

Újra bekötik Katy Perry fejét?

2012. december 29. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legújabb pletykák szerint az énekesnőt el fogja jegyezni jelenlegi barátja, John Mayer.

hirdetés
Újra bekötik Katy Perry fejét?

Mióta Katy Perry elvált első férjétől, Russel Brandtől, rengeteg férfival hozták hírbe, köztük Tim Tebow, Baptiste Giabiconi, Gerard Butler és Robert Ackroyd, ő azonban végül John Mayer oldalán kötött ki, akivel hol együtt vannak, hol pedig külön.

A pár jelenleg úszik a boldogságban, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a karácsonyt is együtt töltötték az énekesnő szüleivel Santa Barbarán, ráadásul John egy egyedi gitárt ajándékozott Katy-nek. Ha pedig hihetünk a rocker egyik barátjának, akkor bizony a házasság sincs már messze.

„John teljesen belehabarodott Katy-be. Tökéletesen passzolnak egymáshoz, tudnak beszélni a zenéről, az írásról és az utazásról is. Mindketten ki szeretnének majd ruccanni Japánba, mivel Katy imádja az ottani rajongóit és John mindig is szerette ott tölteni az idejét. John szereti, hogy annyira független és nem tapadós, mint a volt barátnői. – mesélte a barát a HollywoodLife-nak, majd hozzátette – Egyáltalán nem lepne meg ha megkérné a kezét. Tényleg a legjobbat hozzák ki egymásból.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek