Starity

Katy Perry hivatalosan is elvált

2012. július 16. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő és a komikus, Russell Brand válási procedúrája hivatalosan befejeződött, így már papír is bizonyítja, hogy vége házasságuknak.

hirdetés
Katy Perry hivatalosan is elvált

Katy Perry és Russell Brand 2010. október 23-án fogadott egymásnak örök hűséget Indiában, házasságuk azonban nem volt hosszú életű, mivel egy év és két hónap után benyújtották a válópert kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Az együtt töltött idő alatt tervezték a családalapítást, ami miatt az énekesnő vissza akart vonulni, de ha lehet mondani, szerencsére nem esett teherbe, mivel így is nehéz időszak volt számára az elmúlt fél év.

A kaliforniai törvények szerint egy válás hat hónap után lesz hivatalos, így Katy és Russell házasságának végét már egy okmány is bizonyítja a hétvége óta. Jelentések szerint a komikus egy fillért sem kért volt neje vagyonából, ahogy azt korábban is kijelentette, pedig körülbelül 70 millió dollárra becslik az énekesnő eddigi keresetét és ennek felét Brand kapta volna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek