Starity

Katy Perry John Mayerrel randizik

2012. augusztus 03. 10:10   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perryt válása óta rengeteg hírességgel hozta össze a sajtó. Szíve választása ezúttal John Mayerre esett.

hirdetés
Katy Perry John Mayerrel randizik

Még tavaly év végén jelentette be Katy Perry és férje, Russel Brand, hogy házasságuk menthetetlen, és nemrégiben már hivatalossá is vált a válás. Mióta Russel bejelentette, hogy külön folytatják tovább, az énekesnő havonta változó hajszíneitől és barátaitól hangos a sajtó.

Először Tim Tebow, amerikai focistával boronálták össze, őt Carrie Underwood">követte Baptiste Giabiconi francia modell. Pár nappal később már Gerard Butler párjaként emlegették, de egy hét elteltével már biztosra vették, hogy ismét Baptiste a kedvese. Sőt, még az is felmerült, hogy maga Harry herceg vetett szemet az énekesnőre. Azonban ezek mind kacsának bizonyultak, sőt, a modellről kiderült, hogy meleg, és csak baráti viszony fűzi Perryhez. Azonban a sornak itt nem volt vége, és Katy Robert Ackroyddal is összeszűrte a levet, ami válása óta első igazi kapcsolata volt, azonban alig pár hét után a páros szakított. Most azonban a jelek szerint ismét rátalált a szerelem.

Katyt a zenész John Mayerrel kapták lencsevégre, ahogy szerdán a Pace Restaurantban elköltött vacsorájuk után közösen távoznak John kocsijával. A férfi igazi úriemberhez illően elment kocsijával Katy házához, majd elvitte őt vacsorázni az előkelő étterembe, ahonnan végül haza fuvarozta, és felment hozzá. A szemtanúk és az étterem pincérei szerint a pár végig kuncogott, egymás kezét fogta, és bókolt a másiknak.

Nem ez az első alkalom, hogy a két énekest együtt látják. Július 19-én egy hollywoodi szállodából látták őket együtt távozni. Sok rajongó örül kedvencük boldogságának, azonban sokan féltik Katyt a csalódástól, ugyanis szerintük a férfi pont olyan, mint Russel, akivel egyszer már megjárta a 28 éves híresség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek