Starity

Katy Perry szinglinek vallja magát

2012. március 30. 19:07   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry nagyon is szingli – vallotta be a Twitteren. Az egyik közeli barátja szerint pedig a 22 éves modellel nincs köztük semmi, mivel a fiú a 77 éves divattervezővel, Karl Lagerfelddel van jelenleg együtt.

hirdetés
Katy Perry szinglinek vallja magát

Katy Perry nemrég vetett véget az egyéves házasságának. Az énekesnőt azóta rengeteg hírességgel hozták össze, többek között a híres modellel, Baptiste Giabiconival. Rengetegen hitték, hogy a két fiatal egymásra talált, de Katy cáfolni kényszerült a híresztelést.

Az énekesnő nemrég kiposztolta a személyes Twitter-profiljára, hogy ő egyedülálló, és ezzel teljesen meg van elégedve. A barátai persze buzdították, hogy randevúzzon, azonban a lány nem szeretne jelenleg senkivel sem közeli viszonyba kerülni.

„Katy nagyon nevetségesnek tartja, hogy sok ember azt gondolja, hogy mostanság Baptiste-tal randizik – mondja az egyik közeli barát. – A srác meleg, nem találkozgatnak. Évek óta csak barátok.”

Másfelől a pletyka teljesen alaptalan, tudván, hogy a modell, Baptiste és Karl hamarosan összekötik az életüket a divattervező 10 hektáros birtokán, Grand szigetén, Vermontban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek