Starity

Harry herceg Katy Perryt akarja!

2012. március 06. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry herceg bizonyára jobban lelkesedett Katy Perry válásáért, mint az énekesnő. De Katynek nem kell szomorkodnia, hiszen a herceg szívesen megvígasztalná.

hirdetés
Harry herceg Katy Perryt akarja!

A herceg feltűnően lelkes lett az ötletre, hogy ezen a nyáron Katy Perry énekeljen a királynő Diamond Jubilee-jén, azaz gyémánt évfordulóján. Prince Harry minden erejét bevetve szeretné meggyőzni az énekesnőt, hogy legyen a sztárfellépő a neves ünnepségen, és esetleg szánjon rá is néhány percet.

A Daily Star információi szerint a herceg roppant biztos a dolgában, és két nyomós oka van arra, hogy becserkéssze az énekesnőt: „Először is, úgy gondolja, hogy Perry az egyik legnagyobb művész és előadó a zenei életben, másodszor nagyon szexi és ráadásul szingli is.”

Harry esélyesnek látja, hogy közelebb kerülhet Katyhez. Bízik abban, hogy bája hatással lesz az énekesnőre. Igaz, most vált el férjétől, Russelltől, de úgy gondolja, hogy Perry gyenge pontja továbbra is a rossz fiúk” – árulta el a forrás.

Az esemény szervezője, Gary Barlow kérte meg a két herceget, hogy biztosítsanak néhány híres amerikai fellépőt. Míg Vilmos a rapper, Kanye Westet szeretné meghívni, addig Harry engedett a női bájnak és tehetségnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek