Starity

Szinte biztos: Katy és Baptiste együtt vannak

2012. március 25. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a média már szétboronálta őket párszor, ez nem így van. Minden jel arra mutat, hogy Katy és Baptiste együtt járnak!

hirdetés
Szinte biztos: Katy és Baptiste együtt vannak

Mint már korábban beszámoltunk róla, minden jel arra mutatott, hogy Katy egy francia sráccal jár, aki jelenleg a legjobban fizetett és első számú modell a világon, emellett pedig zenész is. A fiúról a legérdekesebb dolog még is az, hogy eddig mindenki azt gondolta róla, hogy meleg – évekig élt együtt Karl Lagerfeld divattervezővel. Úgy néz ki, Baptiste mégis meghajolt a gyengébbik nem előtt Katyért. Ráadásul egy évvel korábban azt nyilatkozta, ha Katy nem lenne házas, simán elvenné feleségül, mert ő a világon a leggyönyörűbb és legédesebb nő.

A mai nap pedig Twitter-fiókján osztott meg egy képet, amely sok mindent elárul, főleg ha megnézzük, hol van Katy keze. A modell egy aranyos kis üzenetet is csatolt a fotójához: „Helló, kiscicám! Fantasztikusan festesz ezen a képen :) (fotó)“.

A rajongóknak sem kellett több, azonnal csipogni kezdtek a fiúnak, és üdvözölték őt az ún. ”KatyCats Family"-ben, mire Baptiste sem volt rest, és párnak visszaírt, és megköszönte. Bár a fiú alapból is, de Russellhez képest nagyon helyes, a legfontosabb, hogy Katyt tegye boldoggá, hiszen az ismerősei szerint nagyon megviselte, hogy a férje elhagyta őt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek