Starity

Bella Hadid felhagyott a modellkedéssel és Texasba költözött a szerelméhez

2024. május 01. 22:10   |   Szerző: Four

A híresség elárulta, most sokkal boldogabb, mint eddig bármikor az életében.

hirdetés

Bella Hadid új életet kezdett cowboy szerelme, Adan Banuelos mellett. A híresség az Allure-nek elárulta, hogy Texasba költözött, új barátokra talált és feladta a modellkedést. 

10 évnyi modellkedés után rájöttem, hogy nagyon sok energiát, szeretetet és erőfeszítést öltem bele valami olyasmibe, ami hosszútávon nem igazán volt kifizetődő. 

- mesélte Hadid, aki most inkább új szépségápolási brandjével, az Orebellával foglalkozik. Azt is kifejtette, Texasban új barátokra lelt és nagyon boldog jelenleg:

Most először érzem azt, hogy nem kell álarcot viselnem. Ha nem érzem jól magam, akkor nem megyek el egy eseményre. Ha nem érzem jól magam, akkor inkább időt szakítok önmagamra. És azelőtt erre sosem volt lehetőségem. Most, ha valaki meglát rólam egy fotót és azt mondja, boldognak tűnök rajta, akkor tényleg az is vagyok. Sokkal jobban érzem magam: a mostani rossz napjaim régen simán elmentek jó napoknak. 

- jelentette ki. 

A híresség egyébként az utóbbi évben már eleve visszavonult a modellkedéstől, mert Lyme-kórral küzdött és minden erejével a gyógyulására koncentrált. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek